קהילה יקרה,
הסתיים לו עוד שבוע גדוש באירועים ובפעילויות.
ביום שני יצאו תלמידי כיתות י"א2 ו-י"א10 בליווי הצוות התומך לצו ראשון – "צו בצוותא". התלמידים והמורים התרגשו יחד מהמעמד, והתלמידים נהנו מהתמיכה והעזרה של הצוות בין התחנות: בדיקות רפואיות, אימות נתונים ומבחני הדפ"ר. היה יום מרגש מאוד עבור כולם וממלא בגאווה עבור הצוות. באפריל יתקיים צו בצוותא נוסף. רצ"ב תמונות.
ביום שלישי תלמידי מורחב ערבית נהנו בסדנת ״נוס נוס״, סדנת שירים בערבית ובעברית. הראפר נועם צוריאלי סיפר על דרכו בשפה הערבית מהיותו תלמיד ועד להיותו לוחם בדובדבן. שר שירים בערבית ובעברית וקינח במשימה תחרותית ששילבה מוסיקה וערבית מדוברת. היה ממש כיף! רצ"ב תמונות.
ביום רביעי תלמידי הנדסת תוכנה בשכבת י"ב יצאו לכנס "להנדס את העתיד", כנס מקצועי העוסק בהשפעת ה-AI על תחומי הפיתוח והכשרת דור ההייטק הבא. במהלך היום התלמידים השתתפו בהרצאות ובפאנלים שבהם הוצגו מחקרים עדכניים, נידונו השינויים שמובילה בינה מלאכותית בעולם התעסוקה ונשמעו תובנות מאנשי תעשייה ואקדמיה. רצ"ב תמונות.
ביום חמישי התקיים משחק של נבחרת הכדורסל שלנו מול תיכון גינצבורג יבנה, ובו ניצחה שוב הנבחרת שלנו בתוצאה 72:47. כל הכבוד לנבחרת ולמאמנים!
השבוע נערכו ימי ההורים למחצית א'. אנו מקווים שימי ההורים היו מועילים ומשמעותיים, ואנחנו מאחלים לתלמידינו הצלחה בהמשך.
במסגרת ימי ההורים וביוזמת תלמידי כיתה י'6 והמחנכת רבקה מוניש התקיימה מכירת מאפים ורודים שהכינו תלמידי בית הספר על מנת להעלות את המודעות לסרטן השד. התלמידים יתנדבו בהמשך במחלקה האונקולוגית בבית החולים, והכספים שנאספו ייתרמו למחלקה. כל הכבוד לתלמידים המקסימים ולרבקה על היוזמה ועל ההתגייסות. בנוסף, התקיימה גם מכירת מארזי נרות חנוכה עבור עמותת "צעדים קטנים" הפועלת למען ילדים המתמודדים עם מחלת ניוון שרירים ודושן-בקר.
שבת שלום,
כצנלסון – כאן זה בית